O nama

Eko-Clean isključivo koristi profesionalne mašine za sve vrste usluga koje imamo u ponudi za Vas. Savremena oprema, brz i organizovan rad nam omogućuju da Vam pružimo uslugu visokog kvaliteta po najpovoljnijim cenama. Naš stručni tim sa profesionalnim mašinama, posebno prilagođenim objektima i sertifikatima koje posedujemo je tu da Vaše domove, vozila i nameštaj opet učine blistavim.

"Prioritet broj 1 nam je zaštita stanovništva, iz tog razloga vršimo prevetivne mere protiv COVID-19 virusa i svih ostalih štetnih mikroorganizama, u cilju toga za svaku uslugu iznad 700 dinara nudimo gratis dezinfekciju prostora, nameštaja i vozila. Možete nas naći na 2 lokacije, obe su potpuno opremljene i spremne da Vas uslužimo".

Eko-Clean je jedina firma u Subotici gde možete istovremeno da uradite dezinfekciju i dubinsko pranje vaših vozila, nameštaja I prostorija. Samim tim i jedini izbor za borbu protiv prljavštine, bakterija, virusa i ostalih štetnih mikroorganizama.
Sertifikovani smo od strane Ministarstva zdravlja pod brojem 512-01-00130/2018-10 za obavljanje profesionalne dezinfekcije sredstvima koje se nalaze na spisku svetske zdravstvene organizacije za suzbijanje COVID-19 virusa.

EkoSub

Naše matično preduzeće Eko-Sub DDD predstavlja svoje usluge, cene i reklame na internet stranici ekosub.rsfacebook-u i na instagram profilu.

Uz veliki broj usluga koje EkoClean pruža postoji i široki niz usluga iz domena suzbijanja štetočina koje vrši naše matično preduzeće Eko-Sub DDD. Obzirom da smo ista firma omogućujemo popuste za sve vrste usluga, ukoliko ste naš stalni klijent.

Prezentacija

Пусти видео запис

"Mi održavamo vaš prostor čistim i urednim. "

EkoClean

Naše usluge