Oprema

Uređaj za raspršnu ekstrakciju sa doziranjem odstranjivača pene, pregradom za sredstvo za čišćenje, integrisanom kukom za kabl, fiksacijom za ručni alat/ usisnu cev kao i utičnicom za PW 30/1 za viši stepen efekta po površini. Mala papuča za PUZZI 8/1C – rezervni pribor za dubinsko pranje Pljosnati nastavak za pranje – dodatna oprema uređaja za ekstrakciju.

glava za pranje za usisivač za pranje Puzzi 200 za povećanje površinskog efekta za oko 35 %. Zarad intenziviranja postupka temeljnog čišćenja rotirajućim četkama, razvijena je Profi-glava za pranje PW 30/1, kao dodatni uređaj za Kärcher usisivač za pranje Puzzi 200. Rezultat: Visoko efektno raspršivanje, četkanje i usisavanje u jednom radnom koraku.

Perilica pod pritiskom sa prikazom pritiska na pištolju za prskanje. Savršeno za redovnu upotrebu na jakim prljavštinama. Performanse površine 40m2/h.

Mašina za brzo sušenje tepiha koja omogućava da već posle 2 minuta tepih bude suv 95%. Ova mašina je veoma bitna kod vunenih, svilenih i osetljivih tepiha koji su rizični zbog očuvanja boje. Kod ove mašine ubacuje se čista voda, tako da se automatski tepih ispira sve dok voda koja izlazi iz odvoda ne bude čista.

Uređaj za sušenje enterijera vozila, nakon dubinskog pranja. Sa ovim uređajem Vam osušimo vozilo za 45 minuta tako da ne morate da brinete da li je leto, zima, jesen, proleće, kiša, sneg ili bilo kakva vremenska neprilika.

DK 808 za izduvavanje prašine i prljavštine iz najužih, rukama nepristupačnih delova Vaših delova vozila i nameštaja.

Model koji svojom snagom i prečnikom čišćenja predstavlja najčešći izbor za poslove kao što su pranje tepiha i čišćenje i održavanje tvrdih podova tipa mermera, keramičkih pločica i sl.

Višenamenski usisivač za suvo/mokro usisavanje sa snažnim motorom BI-Turbo koji zahvaljujući savremenim komponentama eco power tehnologiji obezbeđuje visoke preformanse. Rezervoar od nerđajućeg čelika zapremine 40l je dovoljno prostran za različite poslove čišćenja u kući I ostalim prostorima.

Uprkos svakodnevnoj nezi tepisoni vremenom uvek postanu neugledni. Formiraju se neprivlačni tragovi od hodanja, koji se više ne mogu otkloniti pomoću klasičnog usisivača za prašinu. Svako ko želi da uštedi na skupim čišćenjima od strane specijalizovanih službi, pribegava najboljim Kärcher usisivačima za pranje. Takozvani 3 u 1 usisivač ili uređaji za raspršnu ekstrakciju kao što je Kärcher SE 4001 omogućavaju dubinsko čišćenje tepiha koje prodire skroz u pore. Pored toga, one su savršeno pogodne za čišćenje tvrdih podova kao što su kamen, pločice i linoleuma. U poređenju sa konvencionalnim čišćenjem Kärcher SE 4001 nudi vrlo odlučujuće prednosti: Koristi se samo čista voda iz rezervoara za svežu vodu. Prljava voda se skuplja odvojeno. Nasuprot čišćenju pomoću sunđera i kante zaprljana voda ne dolazi u dodir sa čistom vodom. Na ovaj način prljavština nije samo preneta na druga mesta već je efikasno eliminisana. SE 4001 garantuje optimalno dubinsko čišćenje i komforno rukovanje. Zbog obima svog pribora uređaj se može koristiti i kao kompletan mokri i suvi usisivač.

Uređaj za komprimiranje vazduha i pokretanje pneumatskih uređaja. Kompresor sa dugotrajnom pumpom podmazivanom uljem i dvostrukom kompresorskom jedinicom za visoku brzinu dovoda vazduha. Kontrolisani radni pritisak kompresora TE-AC 400/50/10 se podešava pomoću reduktora pritiska, koji je prikazan manometrom, i odvodi se kroz brzu spojnicu. Manometar i brza spojnica su takođe dostupni za rad sa nekontrolisanim pritiskom rezervoara. Odgovarajući pritisak se u svakom trenutku može očitati na velikim, lako čitljivim indikatorima pritiska.

Pod pritiskom, jačine protoka 5l u minuti, ne tako jake snage je idealan za potrebe teško dostupnih mesta za pranje na vozilima kao što su rubovi i slična mesta gde se rukom ne može prebrisati.

Koristimo za čišćenje tvrdih podloga, površina u celom domaćinstvu ili bilo kakvom lokalu  gde ima potreba za time. Velika prednost čišćenja sa paročistačem je nekorišćenje nikakvih hemijskih sredstava a prozori Vam budu blistavi i sjajni.