Usluge

Dubinsko pranje vozila

Spoljašnje pranje vozila podrazumeva, kvašenje, nanošenje pene, čišćenje felni (ratkapni), skidanje insekata sa haube, ispiranje, sušenje vozila, kao i brisanje svih spoljašnjih staklenih površina. Unutrašnje pranje vozila podrazumeva komplet usisavanje enterijera vozila, uklanjanje prašine sa svih plastičnih delova kao i vraćanje sjaja sa istih, zatim brisanje rubova i unutrašnjih staklenih površina, kao i čišćenje izduvnih sistema vozila. Spoljašnje i unutrašnje pranje podrazumeva pranje opisano pod tačkom jedan i dva istovremeno. Dubinsko pranje vozila sadrži pripremu vozila za dubinsko pranje tako što se unutrašnjost usisava, a rubovi se tretiraju prskalicom pod visokim pritiskom, zatim pranje aktivnom penom neba vozila, nakon toga se dubinski sa specijalnim mašinama koje možete videti u prezentaciji opreme peru sedišta automobile, gepek i svi tapaciri u vozilu. Pod ovom uslugom se podrazumeva, unutrašnje pranje vozila, spoljašenje pranje vozila i sušenje vozila, kao i brisanje rubova vozila i kao završnu fazu još jedno suvo usisavanje.

Tepih služba dan za dan

Dubinsko pranje tepiha koje preuzimamo sa vaše lokacije podrazumeva kvašenje tepiha, nanošenje sredstva za pranje, četkanje tepiha sa specijalnom mašinom za ovu vrstu tretmana, zatim ispiranje tepiha u centrifugi do poslednje prljave kapi i sušenja u istoj. Završna faza nakon što je tepih potpuno suv je suvo usisavanje i vraćanje tepiha na vašu adresu i to sve u jednom danu. Dubinsko pranje dušeka podrazumeva dolazak na lokaciju na kojoj se dušek nalazi i na licu mesta tretiranje dušeka ili naddušeka kvašenjem, nanošenjem sredstva, zatim izvlačenjem vode sa usisivačem za dubinsko pranje opisanim u opremi koju koristimo.

Dubinsko pranje nameštaja

Dubinsko pranje nameštaja se takođe odvija na vašoj adresi i tretira se slično kao i dušek, kvašenje i nanošenje ekoloških sredstava je prva faza ovog procesa, zatim se tvrdokornije i upornije fleke tretiraju četkama, a nakon toga se izvlači nečistoća iz nameštaja sa usisivačem za dubinsko čišćenje. Svrha svih ovih čišćenja je higijena i zdravlje svih ukućana ili lica koje prevozite u vašem vozilu. Ovakvom vrstom pranja rešavate se grinja, prašine, dlaka od kućnih ljubimaca, fleka i neprijatnih ustajalih mirisa. Dubinskim pranjem izlaze najsitnije čestice prašine i svakako će pomoći u očuvanju vašeg zdravlja i higijene, kao i dugotrajnosti nameštaja, tepiha i vozila.

Grubo čišćenje nakon građevinskih radova

Problem sređivanja kompletne kuće nakon građevinskih i molerskih radova je opšte poznat za svakog čoveka i pomoći ćemo Vam da ga što bezbolnije rešite.

Dezinfekcija

Od svih mera za sprečavanje i suzbijanje zaraznih i parazitnih bolesti kod ljudi i životinja, DEZINFEKCIJA predstavlja vrlo važnu, a po mnogim stručnjacima i najznačajniju protivepidemijsku meru. Dezinfekcijom se uništavaju ili odstranjuju iz spoljne sredine patogene i druge klice, kao i sve poznate vrste bakterija. Upravo zbog toga u našem timu smo ovoj preventivnoj meri posvetili posebnu pažnju. U mogućnosti smo ponuditi široku lepezu dezinfekcionih sredstava i pružiti usluge dezinfekcije vode za piće, dezinfekcije vode u bunarima, hiperhlorisanja sa dehlorisanjem, popravke i sanacije vode u lokalnim vodovodima, uzimanja uzoraka vode za bakterijsku i hemijsku analizu. U ugostiteljskim objektima, objektima za preradu mesa, prodavnicama, farmama, mlekarama, prodavnicama hrane, vršimo dezinfekciju opreme, uređaja, radnih površina, sanitarnih čvorova, dezinfekciju radne odeće, ruku itd. POSEBNO u toku istog dana po pozivu stranke otklanjamo nedostatke po inspekcijskim nalazima iz ove oblasti.